Pro integrare

O educatoare s-a lăudat pe Facebook că a invitat în faţa copiilor un fost primar, condamnat pentru pornografie infantilă

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

”Împreună creştem viitoarele generaţii”  scrie educatoarea Ioana Grădinaru pe pagina sa de Facebook şi însoţeşte mesajul cu o serie de fotografii în care fostul primar, condamnat pentru că a filmat o copilă în ipostaze indecente, le citeşte copiilor dintr-o carte cu poveşti.

În 2019 Curtea de Apel Plooieşti a decis să-l condamne pe Bogdan Davidescu, primarul comunei Şotrile, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare. Judecătorii ploieşteni au redus pedeapsa primită pe fond de edil. În prima instanţă, Davidescu a fost condamnat de Tribunalul Prahova la doi ani şi două luni de închisoare.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Davidescu a fost cercetat iniţial de procurorii DIICOT din Ploieşti după ce o tânără l-a reclamat că a filmat-o în ipostaze intime şi apoi a ameninţat-o că va face publice imaginile dacă nu va continua relaţia cu el. Fostul edil a avut o relaţie care a durat mai mulţi ani cu o adolescent din comună. Pentru că fata a dorit să pună capăt acestei aventuri, primarul ar fi încercat să o facă să se răzgândească.

Davidescu a candidat la alegerile locale de anul trecut pe care le-a şi câştigat, însă nu a putut să fie numit în funcţie tocmai pentru că avea o condamnare definitivă. Fostul edil a anunţat că va candida din nou la alegerile locale, atunci când acestea vor fi organizate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...