O femeie parlamentar și-a angajat opt sosii care să o reprezinte: „Toată lumea știa, dar nimeni nu a spus nimic”

O politiciană din Bangladesh a fost exmatriculată de la universitate pentru că și-ar fi angajat nu mai puțin de opt sosii care să meargă în locul ei la examene.
Tamanna Nusrat, care face parte din partidul de guvernământ Awami League, este acuzată că le-a plătit pe cele opt femei, care au trăsături fizice asemănătoare, să meargă în locul ei la cel puțin 13 examene, potrivit The Guardian.
Scandalul s-a declanșat după ce o echipă a unui post privat de televiziune – Nagorik TV – a intrat în sala de examen și a intervievat-o pe una din femeile care pretindea că este Nusrat. Filmarea s-a viralizat.
Nusrat, care a fost aleasă în parlament anul trecut, este studentă la arte la Bangladesh Open University.
„Am exmatriculat-o pentru că a comis o infracțiune. Nu va mai putea niciodată să se înscrie la universitatea noastră”, a spus un reprezentant al universității.
Un oficial al instituției a spus, sub protecția anonimatului: „Toată lumea știa, dar nimeni nu a spus nimic, pentru că provine dintr-o familie foarte influentă.”
Nusrat nu a putut fi contactată pentru comentarii.
Fraudele de examene sunt fapte comune în această țară, potrivit The Guardian.
sursa

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More