Sursă foto: Sindicat Europol

În urmă cu câteva zile polițiștii de la Onești, județul Bacău au intervenit la un apel prin 112 care semnala faptul că în incinta unei săli de jocuri din oraș, o persoană aflată sub influența alcoolului se manifesta agresiv, spun reprezentanții Sindicatului Europol.

„Colegii noștri au identificat bărbatul în cauză și l-au introdus în mașina de poliție în vederea conducerii la sediu, timp în care fiul acestuia în vârstă de 16 ani, profitând de agitația provocată de persoanele din anturajul său a lovit-o cu piciorul în zona feței pe colega noastră ce participa la intervenție, fugind imediat de la fața locului.”, spun sindicaliștii.

V-ar putea interesa și: Un polițist a fost reținut și este cercetat penal după ce a împușcat un câine

În urma loviturii primite, polițistei i-au fost produse leziuni fizice pentru a căror vindecare necesită un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Cu toate că vreme de 2 zile acesta s-a ascuns fiind nevoie de desfășurarea unor activități ample de căutare în care au fost angrenate efective din cadrul Biroului de Analiză a Informațiilor și Brigăzii de Operațiuni Speciale, judecătorul de drepturi și libertăți a considerat că este suficient să dispună față de agresor măsură arestului la domiciliu.

În cursul acestei zile, judecătorul din cadrul Tribunalului Bacău a emis mandat de arestare preventivă pe numele agresorului ca urmare a contestației formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Onești. La acest moment, cetățeanul european cu drepturi și libertăți a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bacău.

„Aceasta este măsură privativă de libertate corespunzătoare care trebuia dispusă chiar în primă fază, în raport de pericolul social pe care individul respectiv îl reprezintă pentru comunitate iar cu această ocazie îi felicităm atât pe reprezentanții unității de parchet pentru perseverența de care au dat dovadă, cât și pe cei ai Tribunalului Bacău care au analizat în mod obiectiv împrejurările comiterii infracțiunii și au dispus măsurile care se impun în astfel de situații.”, a mai transmis Europol.

The post O polițistă a avut nevoie de șapte zile de îngrijire după ce un minor a lovit-o cu piciorul în față. Ce a pățit agresorul appeared first on .

Diaspora Ro