Pro integrare

Oficial. Premierul Florin Cîţu, numit interimar la Sănătate. De ce a refuzat USR-PLUS interimatul

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de desemnare a domnului Florin-Vasile Cîţu, prim-ministru, ca ministru al sănătăţii, interimar”, se arată în decretul semnat de Klaus Iohannis. 

Reamintim faptul că Florin Cîţu anunţase de dimineaţă că interimatul va fi preluat de vicepremierul Dan Barna, dar acesta a refuzat. Dan Barna a precizat faptul că nu e de acord cu acest lucru pentru că nu a fost consultat în prealabil.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

„O să preiau interimatul până colegii de coaliţie vor stabili un ministru care să preia atribuţiile”, a declarat miercuri seară Florin Cîţu. Premierul a subliniat faptul că pentru Guvern rămâne o prioritate combaterea pandemiei. 

Potrivit unor surse politice, favorit pentru delegarea atribuţiilor de către Cîţu în ceea ce priveşte Ministerul Sănătăţii ar fi secretarul de stat Andrei Baciu. Acesta este singurul liberal din conducerea Ministerului Sănătăţii, fiind secretar de stat încă din perioada Guvernului Orban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...