Pro integrare

OPPO a anunţat lansarea primei reţele comerciale 5G SA, în parteneriat cu Vodafone, Qualcomm şi Ericsson

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Reţeaua va putea fi utilizată pe cel mai nou flagship al companiei, OPPO Find X3 Pro. Pentru a permite toate facilităţile noii reţele şi compatibilitatea cu reţeaua SA, OPPO va lansa o actualizare de software pentru smartphone-urile OPPO Find X3 Pro pe parcursul următoarelor săptămâni.

Reţelele standalone prezintă o arhitectură mai complexă a reţelelor 5G, cu o latenţă de doar 1ms în comparaţie cu reţelele non-standalone (NSA) care au o latenţă de aproximativ 20ms.

Primele oraşe europene care vor avea acoperire 5G SA sunt Düsseldorf, Münster şi Leipzig, unde toţi utilizatorii de OPPO Find X3 Pro, localnici sau turişti, vor putea să se bucure de beneficiile reţelei după actualizarea software-ului.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

OPPO, singurul producător de gadget-uri smart implicat în proiectul de dezvoltare, a început în noiembrie 2020 o colaborare cu filiala germană Vodafone, Qualcomm Technologies şi Ericsson, pe parcursul căreia au testat reţeaua 5G SA în numeroase locaţii din cele trei oraşe germane.

Pe parcursul procesului de dezvoltare, Ericsson a contribuit prin multiple produse şi soluţii din portofoliul Ericsson Radio System şi nucleul 5G cloud, care au ajutat mult la construcţia primei reţele 5G SA în Germania de către Vodafone. Testarea reţelei a fost făcută pe smartphone-urile OPPO Find X3 Pro care dispun de procesor Qualcomm Snapdragon 888 5G.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...