Pro integrare

Orban, replică pentru USR-PLUS: Noi îl susţinem în continuare pe Florin Cîţu. Schimbarea premierului poate fi decisă doar de coaliţie

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

„Aşa cum am declarat şi luni nu e doar dreptul, ci şi obligaţia prmeierului să intervină pentru a asigura buna guvernare, chiar şi prin schimbarea unui ministrul. Pentru PNL nu există altă soluţie politică decât actuala coaliţie de guvernare, iar această decizie a lui Cîţu e o decizie care nu are nicio legătură cu decizia noastră fermă de a menţine coaliţia de guvernare. E o decizie care urmăreşte ca la Ministerul Sănătăţii, evident tot USR-pLUS să desemneze un ministru care să gestioneze cu responsabilitatea domeniul”, a declarat Ludovic Orban. 

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Liderul PNL a subliniat că Florin Cîţu are tot sprijinul partidului: „Precizez că noi îl susţinem pe domnul prim-ministru şi considerăm că e mai importantă buna guvernare decât o persoană. Premierul are deplina capacitate de a propune. Decizia de susţinere în funcţia de premier a lui Cîţu a fost o decizie a PNL şi a formaţiunilor politice componente din coaliţie. Schimbarea premierului poate fi decisă tot de coaliţie. Noi am luat decizia de a-l sprijini ca premier pe Cîţu şi îl sprijinim în continuare”, a completat Ludovic Orban. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...