Pădurar din Suceava bătut crunt de către colegi pentru ca fiul său a denunțat taierile ilegale

Mai mulţi silvicultori din zona comunei Moldoviţia, judeţul Suceava, aflați într-o cabană, au facut “tribunalul Țigănesc”, au decis împreună ca tatăl persoanei care a denunțat furturile masive de lemne reporterilor de la “Recorder” să primească o lecție cruntă, aceștia timp de mai multe ore l-au bătut cu bestialitate pe unul dintre colegii lor reținut responsabil cu avertizarea reporterilor de furturile care au loc in Suceava.
Mugurel Cenuşă, tatăl pădurarului suspectat că a denunţat furturile din pădurile Bucovinei în reportajul realizat de jurnaliştii de la Recorder, a primit o lecție cruntă prin care Pădurarii cer să se apeleze la Legea Omerta, tipică mafioților.
Afirmaţia aparţie activistului de mediu Tiberiu Boşutar, cel care a instalat camere de supraveghere în comuna Moldoviţa, din judeţul Suceava, pentru a preveni furtul de material lemnos.
[post]

DiasporaRomania

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".