Pădurarul ucis – copii primesc pensie de urmaș in valoare de 80 euro!!!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Barbatul avea doar 30 de ani, pentru ca a avut curajul sa își faca munca până la capat si a platit pretul suprem, familia îi este condamnată la sărăcie datorită statului care ar trebui sa aibă grija de familiiele acestor eroi!
340 de lei pensie de urmaș pentru copilele pădurarului ucis.
Vina cade pe de o parte pe capul funcționarului tembel care a calculat pensia ca pentru urmașii unui om care a murit de boala și nicidecum la datorie în slujba statului, pe capul primarului care are probabil partea lui din ceea ce se fură și pe care îl doare undeva și de pădurar și de copiii lui, pe capul fiecărui politician din primărie care în afară de promisiuni deșarte aruncate în campaniile electorale nu știe să facă nimic și atâta timp cât ii intra banul în buzunar nu îi pasă iar de cealaltă parte vina cade pe capul STATULUI ROMÂN.
Ce fel de om sunteți domnule președinte Iohanis de conferiti tot felul de medalii (cu beneficiile aferente) la tot felul de oameni, printre care mai sunt și din cei ce nu merită, iar la tragedii de acest fel sunteți surd și orb?
Ce fel de oameni sunteți voi politicienii, care mai ales acum înainte de alegerile locale și parlamentare pretindeți că vreți să luptați pentru popor?
Toți sunteți o apă și un pământ, fără culoare politică, fără empatie, fără înțelegere, fără bun simț și singurul lucru care vă definește este lăcomia voastră după bani și putere. Cum veți avea obrazul să veniți în fața noastră la următoarele alegeri când pentru victimele revoluției, pentru victimele mineriadelor, pentru pădurarii uciși, pentru victimele de la Colectiv, pentru victimele din 10 August, pentru victimele lui Dincă, pentru fiecare român sărac care este victima proastei voastre administrații NU S-A FĂCUT ÎNCĂ DREPTATE?

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More