Partidul lui Dragnea a rămas fără website încă din naștere

Noul partid al pușcăriașului Liviu Dragnea a rămas fără posibilitatea de a avea un website care să îi conțină numele complet.

Domeniul www.aliantapentrupatrie.ro a fost înregistrat de către o persoană fizică în data de 27.08.2021, fapt ce a determinat conducerea noului partid să regândească strategia și au venit cu un nou nume pentru website www.app-romania.ro, doar că și aici vor fi limitați, pentru că  www.app-romania.com și  www.app-romania.eu sunt deja în posesia comunității diaspora.ro.

Domeniile www.aliantapentrupatrie.eu și www.aliantapentrupatrie.com au fost înregistrate și acestea de către un administrator al diaspora.ro, iar acele domenii vă vor duce catre adresa www.diaspora.ro, în acelasi timp a fost înregistrat și domeniul www.pentrupatrie.ro tot de către un administrator al diaspora.ro.

Aceste domenii nu au fost înregistrate cu rea voință, dimpotrivă,  fac parte dintr-un proiect mai vechi al comunității diaspora.ro.

Comunitatea diaspora.ro mai deține și domeniile www.hotel-turris.ro  și www.turris.ro care fac parte dintr-un proiect în desfășurare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: