Pro integrare

Pătarea memoriei Eroilor cazuti in lovitura de stat din 1989 numita ironic “revolutie”!

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Știm bine cum au decurs lucrurile in Decembrie 1989, s-a inceput cu ideea de revolutie si s-a sfarsit într-o lovitura de stat, pe care a pus mana Tovarasul Iliescu si clanul sau, cei care mai târziu aveau sa duca România într-un dezastru total, pana in ziua de astazi la partidul care acum se numeste PSD!
Il citam pe Ceaușescu Marian, unul dintre Patrioți rămași in țară!
“Astăzi am aflat că Institutul Revoluției Române, în loc să se ocupe cu restaurarea Cimitirului Eroilor din Decembrie 1989 și a monumentelor în memoria acestora, va tipări 5000 de volume scrise de penalul distrugător al industriei țării, condamnatul Adrian Năstase, și de socrul lui, nimeni altul decât un fost ministru din Guvernul Comunist ( sub dictatura lui Nicolae Ceaușescu) și anume Angelo Miculescu. Angelo Miculescu a fost un om politic comunist român care a îndeplinit funcția de ministru al Agriculturii în perioada 1969 – 1981, fiind de asemenea și viceprim-ministru între 1975 și 1981.
La data de 19 martie 1990, Angelo Miculescu a fost rechemat din calitatea de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Populară Chineză.Fiica sa, Dana, este căsătorită cu politicianul Adrian Năstase. Angelo Niculescu a fost căsătorit cu Irina Cernașov, o bună prietenă a Anei Pauker.
Și mai rușinos este că Moderatorul evenimentului a fost puscariasul univ. dr. Adrian Năstase – Președintele Fundației Europene Titulescu care, a organizat împreună cu Institutul Revoluției Române un eveniment în cadrul căruia a fost invitat, reprezentatul comunstilor Zhao Lei – consilier al Ambasadei Republicii populare Chineze în România
Pe final doresc să subliniez că Institutul Revoluției Române este condus de inculpații Ion Iliescu, în calitate de președinte de onoare, și Gelu Voican Voiculescu care deține funcția de director.
Volumul este rezultatul colaborării dintre editura Cetatea de Scaun și Institutul Revoluției Române din Decembrie 1989.
A scris pe contul sau de facebook Ceaușescu Marian, cuvinte pe care le subscriem in totalitate!

[post]
[cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...