Pro integrare

Paula Oltianu – 40 de copilași pregătiți pentru școală, mai avem încă 30 dar nu mai avem fonduri

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Mama copiilor Tulceni, Paula Oltianu, un simplu OM care de mulți ani ajută familiile mevoiase din Tulcea, cu precădere acei copii care dorm nemâncați sau ai căror părinți nu își permit să cumpere un simplu caiet la copii, face un apel românilor de pretutindeni!
Am reușit din donații să achiziționăm materia didactice pentru 40 de copii din Tulcea, pe listă mai avem încă 30 de copilași dar din păcate nu mai avem fonduri, avem multe promisiuni, fapte mai puține, spunea doamna Paula anul trecut, anul acesta situația este şi mai grea, doar doi copilași am reușit să îi dotăm cu cele necesare, avem nevoie de ajutor.
Comunitatea diaspora.ro lansează pe această cale un strigăt de ajutor. Acești copii își doresc un viitor mai bun, își doresc ca prin școală și învățătură să nu mai doarmă nemâncati! Un simplu gest ar ajuta enorm la realizarea acestor copilasi.
Cei care doresc o pot contacta pe doamna Paula Oltianu AICI sau ne pot scrie pe adresa de eMail [email protected] ori pe numărul de whatsapp +39 3312073193 pentru ai pune în contacta cu doamna Paula, dânsa fiind singura care colectează banii pentru aceste acte civice!

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } );