Romanii din afara granitelor

Pensii speciale pentru urmași! Beneficiari : copiii pădurarilor, militarilor căzuți in teatrele de război şi a tuturor celor căzuți în slujba statului!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A devenit ceva normal în România ca familiile celor care au căzut la datorie în slujba statului să sufere în urma pierderii veniturilor unuia din părinți.
Soțiile acestor eroi  rămase pe drumuri, copilașii care în unele cazuri nu își vor cunoaște tatăl niciodată, rudele care suferă enorm din cauza acestor nenorociri.
Vorbim în special de cazul cel mai recent al pădurarului ucis în timp ce își făcea meseria.
APĂRĂ PADURILE ROMÂNIEI, DOMNULE PRESEDINTE!
Este IMPERATIV ca aceste familii, acești copii, aceste soții, ale pădurarilor, militarilor căzuți in teatrele de război, polițiștilor căzuți la datorie, să nu aibă grija zilei de mâine!
Este mai mult decât inuman ca după pierderea suferită, aceste familii să se mai şi confrunte cu probleme materiale, cu ce pun pe masă, medicamente, asistență psihologică, etc!
Vă rugăm respectuos, dragii noștri oameni politici, transformați aceste rânduri într-o Lege!
Aceste familii îndurerate TREBUIE să beneficieze de tot suportul statului!
O casă de unde să nu își facă griji ca vor fi dați afară, cum s-a întâmplat în multe cazuri, iar copii, să beneficieze de sume de bani lunare până la terminarea studiilor!
Familiile eroilor care şi-au dat viața in slujba noastră, merită sa trăiască în tihnă si suntem obligați sa avem grijă de ele!!!
Fiica mai mare a lui Liviu Pop, pădurarul omorât în Codrul Maramureşului, a încărunţit de dorul tatălui ei care nu se va mai întoarce niciodată. În vârstă de 5 ani, fetiţa a aflat adevărul despre moartea tatălui de la colegii de grădiniţă, plânge încontinuu încât mama copilului a observat fire de par alb in capul acesteia! Nu beneficiază de asistență psihologica, si primeste o pensie ridicolă din partea statului.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030