Pentru cei care nu credeau ca V. Dancila stie sa scrie, aici dovada!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

De precizat este faptul ca, in aceasta scrisoare de unde nu lipseste ipocrizia, Doamna V.Dancila nu specifica si motivul pentru care PSD tergiverseaza in Parlament ABROGAREA legii recursului compensatoriu, act normativ care a scos de după gratii multi infractori periculosi, multi dintre ei au comis deja alte fapte de natura violenta si se afla din nou inchisi sau in faza de cautare, si in contextul in care tot acest partid aflat inca la Guvernare a mutilat Legile Justitiei producand o ingreunare in munca organelor de cercetare si pun infractorii fata in fata cu victimele in nenumarate randuri, cum s-a intamplat si in cazul lui Dinca cand Politistii au fost obligati sa astepte ora 06:00 pentru a intra peste el, timp foarte pretios in aceste cazuri pe care organele NU IL AU dar pe care ii obliga Legile date de coalitia ALDE-PSD sau cand acesta a fost plimbat zilnic pentru perchezitiile care se puteau face DOAR in prezenta sa.
“Scrisoare deschisă către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis
Domnule preşedinte,
Fac către dumneavoastră un apel la responsabilitate şi umanitate. Din toate blocajele pe care le-aţi indus Guvernului României în ultima perioadă nu a rezultat nimic bun pentru oameni. Din încălcarea Constituţiei prin refuzarea numirii miniştrilor nu va rezulta niciodată nimic bun pentru români.
Fac către dumneavoastră, domnule preşedinte, un apel ferm pentru numirea unui ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne, ca să putem continua reformele începute şi lupta împotriva criminalităţii, ca să putem combate acest flagel, ca parte a datoriei noastre faţă de ţară. Ministerul de Interne este fără un titular tocmai acum, când oamenii ne cer cu disperare să facem ceva concret pentru siguranţa copiilor acestei ţări. Sunt mamă şi nu am cum să rămân indiferentă în faţa acestui apel.
Vă voi transmite în zilele următoare o serie de propuneri pentru această funcţie. Vă rog să le analizaţi şi să îmi comunicaţi un răspuns. Vă rog să înţelegeţi că nu îmi faceţi mie o favoare, ci vă faceţi datoria constituţională.
Noi, cei din Guvernul României, am înţeles că e imperativ să schimbăm lucruri. Am înţeles că trebuie să reformăm sistemul, să eliminăm neajunsurile provocate de nepăsarea şi neputinţa ultimelor guvernări. Şi am început acest proces – unul de reevaluare şi îmbunătăţire a procedurilor şi legislaţiei, de optimizare a serviciului 112 şi a modului de acţiune a autorităţilor în astfel de cazuri, precum şi înăsprirea pedepselor.
Însă dumneavoastră, domnule preşedinte, aţi ales să fiţi candidatul PNL înainte de a fi şeful statului. Este de nepermis ca ambiţia dumneavoastră pentru un nou mandat să blocheze activitatea Executivului. Iar atunci când aceste blocaje apar în domenii precum siguranţa cetăţeanului, vedem întâmplându-se adevărate tragedii.
Fac către dumneavoastră un apel pentru asumarea responsabilităţilor funcţiei de şef al statului şi un apel la umanitate. Nu uitaţi să fiţi om înainte de toate, domnule preşedinte! Nu cultivaţi între români sentimentul de frică pentru siguranţa lor şi a celor dragi! Nu permiteţi ca oamenii să îşi piardă încrederea în autorităţi şi în instituţiile statului! Nu ignoraţi aceste drame şi nu uitaţi de poporul român!
Aştept, cu preocupare, un răspuns din partea dumneavoastră”, scrie Dăncilă.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More