Pro integrare

Percheziţii la o grupare care a organizat un joc de tip „Caritas”. Şapte oameni, anchetaţi pentru înşelăciune

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a pus sub învinuire şapte persoane, din judeţul Hunedoara, acuzate de înşelăciune şi de desfăşurarea de activităţi specifice unei instituţii de credit fără a avea autorizaţiile necesare.

Tânăr din Hunedoara reţinut de poliţişti după ce şi-a bătut fosta soţie. Nu a fost la prima agresiune

Tatăl vitreg, monstrul din casa unei fete de şapte ani. A abuzat-o timp de doi ani şi a supus-o la violenţe extreme

„Monstrul din Petrila”. Şirul de abuzuri sexuale şi bătăi la care un bărbat şi-a supus fiica de 12 ani

Mai exact, organizarea ilegală a unui joc de tip „Caritas”, prin care oamenii erau invitaţi să depună bani, cu promisiunea că ulterior vor primi sume de câteva ori mai mari. În realitate, potrivit unor surse, fondurile strânse erau alocate discreţionar, în timp ce creditorii erau păgubiţi.

Marţi, 13 aprilie 2021 anchetatorii din Alba şi poliţiştii hunedoreni au efectuat percheziţii domiciliare la cinci locaţii din municipiul Brad şi comuna învecinată Crişcior, la domiciliile acestora.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

„Activitatea de urmărire penală vizează cercetarea împrejurărilor organizării unui joc piramidal, contrar dispoziţiilor legale, ce presupune activităţi precum: racolarea unui număr cât mai mare de membrii, convingerea acestora să cotizeze cu o anumită sumă de bani, promisiunea primirii unei sume mult mai mari, după cotizare, sub condiţia racolării altor persoane în schema piramidală. În realitate, sumele de bani erau distribuite discreţionar, în principal în favoarea persoanelor fizice ce au conceput jocul de tip piramidal”, a informat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Efectuarea în continuare a urmăririi penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probaţiunii, activitate ce nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, a mai transmis PCA Alba.

Mai puteţi citi şi:

Cel mai odios ucigaş din anii 2000 cere eliberarea: a scris o carte despre evoluţie şi „planul crimei perfecte”

Noaptea cumplită a unei femei răpite de soţ din casa noului iubit. Prin ce calvar a trecut

Mărirea şi declinul Cetăţii Devei. Cum s-a degradat accelerat aşezarea medievală în numai cinci ani FOTO VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...