Pro integrare

Peste 10.000 de maşini vor fi ridicate în Sectorul 6 din Bucureşti, începând de miercuri

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

„Serviciul de ridicari de maşini abandonate este operational! Azi a fost ridicată prima maşină ababdonată pe spaţiul public. Avem treabă multă! Vorbim de peste 10.000 de maşini a abandonate în Sectorul 6”, a scris edilul pe Facebook.

Ciprian Ciucu a spus de  ce nu a putut fi începută mai repede campania şi a dezvăluit, totodată, că maşinile sunt ridicate de cu autoutilitare închiriate, deoarece nu au fost achiziţionate vehicule de acest tip.

„În primul rând a trebui să facem regulamentul, apoi a trebuit să inventariem mii de maşini pentru care termenul de notificare este de 6 luni şi doar după acest termen pot fi ridicate. Au trecut cele 6 luni, le-a venit sorocul. Apoi a trebuit şi asta, a fost cel mai greu să obţinem un teren. Până vom avea leasing operaţional pentru autoutilitare, le închiriem la cel mai bun preţ pe care l-am găsit pe piaţă”, a precizat Ciprian Ciucu.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Conform regulamentului, Poliţia Locală face constatările, iar angajaţii ADP le ridică. Proprietarii care vor să-şi recupereze maşinile au şase luni la dispoziţie. Ei trebuie să achite o taxă şi să acopere costul ridicării şi al depozitării. Dacă maşinile nu sunt revendicate în termen de şase luni sunt trimise la Remat.

Maşinile sunt depozitate pe bulevardul Preciziei nr.24. Tot acolo sunt duse şi maşinile care au fost ridicate de pe străzi deoarece au fost parcate în locuri interzise.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...