Pro integrare

Petiția pentru demiterea Judecătoarei care a decis eliberarea pedofilului violator – Acesta a sechestrat și a abuzat sexual timp de 8 luni o minoră în vârstă de 13 ani!

Judecătorii au rolul de a face dreptate, ori acest lucru dispare când un judecător decide eliberarea unui pedofil care a violat și sechestrat o copilă de doar 13 ani timp de 8 LUNI! Românii au obligația morală de a lua ACT ca astfel de judecătorilor să nu mai aibă puterea de a lua o asemenea decizie iar în același timp, suntem obligați să apărăm copii României!

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

În luna decembrie 2020, Judecatoarea Cristina Coarnă de la Judecătoria Brăila, a decis eliberarea din arestul preventiv și punerea inculpatului în arest la domiciliu folosind următoarea motivație!

În prezenta cauză, faptele inculpatului, deși reprobabile nu sunt de o așa gravitate încât să fi generat o rumoare socială de amploare, o reacție a societății din care să rezulte că oamenii consideră faptele sale ca punându-le în pericol viața, existența în vreun fel. Nu au existat ieșiri în stradă, proteste în presă.

Potrivit motivării deciziei Tribunalului Brăila din 23 decembrie 2020 care a corectat decizia judecătoarei Coarnă şi a menţinut arestul preventiv.(în esență, această judecătoare are nevoie de un babysitter, dacă nu erau vigilenți cei Ierarhic superiori, pedofilul violator era bine mersi acasă, acest fapte NU se pot întâmpla! 

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Potrivit Adevărul.ro, Gheorghe Dima, un bărbat de 32 de ani, din judeţul Bacău, ar fi ţinut sechestrată o minoră de 13 ani timp de 8 luni şi ar fi violat-o în mod repetat. Dima era concubinul surorii fetei.

Prin urmare, vă rugăm sa ne a susțineți prin distribuția petiției unde cerem Curții Constituționale demisia Judecătoarei în cauză și cercetarea penală pentru abuz cu consecințe foarte grave!

 

 

 

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...