Pro integrare

Petitia privind modificarea datei alegerilor Locale

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

[emailpetition id=”1″]
 
 
Solicitam Presedintelui Romaniei, implicit Primului Ministru sa ia act de semnificatia zilei de 10 August, cand cetateni ai Romaniei au fost practic macelariti de catre fortele de ordine aflate in subordinea partidului PSD, luna August cum bine stiti, este luna cand Romanii se intorc acasa!
Fiind cetateni ai Romaniei, cu drepturi de VOT, aflandu-ne in imposibilitatea de a vota pe teritoriul altor tari pentru alegerile Locale cerem urmatoarele:
Luand in considerare ca noi, cei din Diaspora, dorim sa ne exercitam dreptul la VOT, drept garantat de catre Constitutia Romaniei (art.36) ,  iar acest drept il putem exercita fara probleme in luna August din an:
Va cerem: modificarea datei votului pentru alegerile Locale, data stabilita in 2015 prin ordonanta de urgenta nr. 40/2019.
Noi, cei din Diaspora, SUNTEM ROMANI, iubim Romania, vrem sa votam si sa fim condusi de catre cei alesi democratic prin Vot.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 40/2019 privind modificarea și completarea Legii nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, pentru modificarea Legii administrației publice locale nr. 215/2001, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali, pentru modificarea și completarea Legii administrației publice locale nr. 215/2001, precum și pentru modificarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali

 
 

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...