Plantație de marijuana într-o comună din Italia. Un român cultivase 384 de plante pe terenul mamei sale

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un român de 27 de ani și-au făcut o plantație de marijuana în comuna Predosa din Alessandria. În urma percheziției, polițiștii au confiscat 384 de plante.
Marijuana a fost plantată și întreținută de către Alexandru Mihai Vatamanu, pe terenul mamei sale, iar plantația era păzită în permanență cu ajutorul unei drone.
Potrivit presei italiene, cultura a fost înființată pe o suprafață de 150 de metri pătrați a unui teren de 3 hectare și era irigată printr-un sistem special creat de tânărul român.
Vineri, 13 septembrie, polițiști au intervenit pentru prinderea în flagrant a persoanei suspectate în acest dosar. “Am pierdut 90 de mii de euro”, ar fi spus Alexandru Mihai Vatamanu agenților de poliție din Alessandria. Aceasta ar fi fost suma pe care ar fi încasat-o românul dacă ar fi reușit să-si ducă planul până la sfârșit. Marijuana pe care o cultiva pe terenul casei mamei sale era aproape gata de recoltare, relatează La stampa.
Românul originar din Galați a fost arestat, dar a fost eliberat, luni, și este cercetat în stare de libertate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More