Pro integrare

PNL nu a învățat nimic din greselile PSD

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

 
Pleacă ai noștri, vin ai nostri, daca cei din PSD chiar si după moțiunea de cenzură își continuă Politica de numire a membrilor si “simpatizanților”, in poziții pentru care nu sunt absolut deloc pregătiți, acest lucru il au in Politica de partid si cei din PNL.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Iată ca, Guvernul PSD  a căzut prin moțiune de cenzură, iar dacă până mai de curând atat Președintele României cât si cei din PNL acuzau PSD-ul ca pune oamenii in funcții pe baza propiilor necesități de partid, același lucru il fac acum si cei din PNL, numirea in posturi de conducere a membrilor chiar si de partid, fără experiență sau cunoștințe solide despre fiecare materie in parte, nu aduce beneficii României, dimpotrivă, situația se înrăutățește.

Motivul este unul cât se poate de banal, la fel ca cei din PSD aceștia au impresia ca Romania este un teren de joacă si lupte Politice care nu au in realitate de a face cu prosperitatea României.
Fiind conștienți de faptul că Parlamentarii nu vor sa se treacă la anticipate, cu excepția unui singur partid care își dorește asta, cei din PNL forțează lucrurile având de partea lor si pe Președintele Romaniei si își propun oamenii  aleși Politic si nu le merit in posturile esențiale din Guvernul Romaniei si apoi din structuri.
Guvernul va fi in orice caz aprobat de catre Parlament chiar si in aceste condiții datorita faptului ca atat in Parlament cât si la camera deputaților încă nu avem o majoranță formată din oameni cu adevărat patrioți care sa se lupte pentru binele României.
Din păcate se pare ca țara a scapata de PSD dar a dat peste un blocaj la fel de rau si aici ne referim la mentalitatea inca învechită a celor din PNL.
[post]
[cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...