Politician originar din Cremona – Lombardia despre români: „Oameni a căror capitală are canalizări pline de copii abandonați”

Din propie experiență vă pot spune că majoritatea cetățenilor de origini din Cremona – Lombardia, au un dispreț total față de orice persoană care nu locuiește in această Provincie, iar de data aceasta, un. Politician de hârtie, echivalentul PSD ului din România, a atacat nu doar cetățenii Români ci si pe cei Francezi si Italieni dupa cum a descris in postarea pe pagina sa in data de 28.02.2020

„Noi, cei din Lombardia, suntem disprețuiți de oameni care trăiesc sistematic în mijlocul gunoaielor (napoletani et similia), de oameni care nu au bidet (francezi) și de oameni a căror capitală (București) are canalizările pline de copii abandonați. De la aceste persoane nu acceptăm lecții de igienă: stați liniștiți, când se vor termina toate astea, rolurile se vor inversa din nou”, scria politicianul italian pe Facebook.

Este vorba despre Niccolò Fraschini, care la alegerile pentru primari a fost ales consilier comunal pe lista civică „Pavia Prima” a candidatului din partea partidului Lega, Fabrizio Fracassi. După un val de critici și insulte primite de la conaționalii săi și nu numai, Fraschini a decis să șteargă postarea, nu înainte însă de a se asigura că s-a înțeles foarte bine la cine se referea.

Primarul din Pavia a intervenit și a declarat că nu se asociază cu asemenea personaje.


[post]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: