Pro integrare

Polonia prelungeşte majoritatea restricţiilor, dar deschide grădiniţele

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

„Acest val mătură spitalele acum (…) încă avem un vârf al numărului de cazuri chiar acum în spitale’, a spus ministrul într-o conferinţă de presă.”, conform Agerpres.

El a informat că hotelurile vor rămâne închise până la 3 mai, în timp ce alte restricţii vor fi prelungite până la 25 aprilie.

„De lunea viitoarea, copiii vor putea reveni în grădiniţe şi creşe”, a afirmat Niedzielski.

De la mijlocul lunii martie, în Polonia au fost impuse restricţii. S-au închis teatrele, mall-urile, hotelurile şi sălile de cinema, urmate de grădiniţe şi frizerii.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Polonia a raportat miercuri încă 803 decese asociate COVID-19, al doilea cel mai grav bilanţ după cel de 954 de decese din weekend-ul de Paşte, care includea decesele din urmă cu mai mult de o zi. Numărul de infectări noi cu coronavirus a fost de 21.283.

Ministrul a spus că va utiliza vaccinul anti-COVID-19 de la Johnson & Johnson, în conformitate cu recomandările Agenţiei Europene a Medicamentului (EMA).

„Din punctul de vedere al EMA, beneficiile sunt mai mari decât riscurile”, a adăugat el.

Aproximativ 120.000 de doze din acest vaccin urmau să fie livrate miercuri în Polonia, a transmis marţi agenţia oficială de presă PAP.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...