Porche Cayenne SUV, căutat în Italia, descoperit la o vama Românească.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea – judeţul Satu Mare au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca Porsche Cayenne, în valoare de peste 100.000 de euro, care figurează ca fiind furat in italia.
Un tânăr în vârstă de 23 de ani cu dublă cetățenie, româno-moldovenească, s-a prezentat sâmbătă, în jurul orei 17.30, la vama Petea, în județul Satu Mare, pentru a intra în țară.
Bărbatul cu domiciliul în județul Argeș conducea un autoturism marca Porsche Cayenne, înmatriculat în Italia, an de fabricaţie 2018.
„La controlul specific, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat că autoturismul mai sus menționat este căutat de autoritățile din Italia. Drept urmare, autoturismul în cauză, în valoare de aproximativ 475.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, precizează Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More