Pro integrare

Precum un bun PSD-ist, G.V. Voiculescu face plângere penală impotriva persoanei care l-a lovit.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Bărbatul care l-a lovit în cap cu o cârjă pe Gelu Voican Voiculescu a fost identificat şi este audiat de poliţişti, fostul vice prim-ministru a depus plângere împotriva lui, anunţă Poliţia Capitalei, sâmbătă seara.
„Persoana vătămată a formulat plângere împotriva bărbatului care l-a agresat. Cel în cauză a fost identificat. Este un bărbat de 68 de ani şi urmează să fie audiat”, potrivit Poliţiei Capitalei.
Conform sursei citate, cercetările sunt efectuate de Secţia 1 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă teritorial şi material.
Autorităţile au fost în alertă sâmbătă, după ce un bărbat l-a lovit în cap cu o cârjă pe Gelu Voican Voiculescu, iar acesta a început să sângereze. Jandarmeria Capitalei a transmis o fotografie a individului şi acesta a fost identificat de oamenii legii.
Toți se pare ca intră in alertă cand este vorba despre cineva din PSD, anunțăm pe acessta cale că dorim sa vedem aceeasi mobilizare si rapiditate din parteaa organelor de control si protecție civilă și cand vine vorba despre copiii României!!!
Cât despre acuzatiile aduse acestuia să fie judecate cu aceeași rapiditate cu care se judecă si dosarul “Revoluției din ’89”.
[post][cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...