Pro integrare

Premierul Florin Cîțu prezintă doar statistica pozitivă a vaccinărilor – locul 4 în UE la procentul persoanelor vaccinate cu ambele doze. În statistica negativă, România ocupă locul 24

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Premierul Florin Cîțu a scris miercuri pe Facebook că ”România ocupă locul 4 în topul țărilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze”, prezentând un grafic realizat de portalul ourworldindata.org. E vorba despre statistica privitoare la procentul de populație vaccinat cu ambele doze (7,6%).

Foto: Vaccinare – procentul din populatie vaccinat cu ambele doze (România pe locul 4)Pe de altă parte însă, România e pe locul 24 din UE la numărul total de doze de vaccin raportat la populație, potrivit aceluiași portal, cu 19,95%.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Statistica negativă a fost totuși prezentată pe pagina de Facebook a Comitetului Național pentru Vaccinare (CNCAV).

Foto: Vaccinare – numar total de doze raportat la populatie (România – pe locul 24)”Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate. România ocupă locul 4 în topul țărilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze. Avem un nou record de vaccinări în ultimele 24 de ore: 76.590 de persoane. Au fost deschise noi fluxuri și capacitatea de vaccinare în România depășește 115.000 de persoane pe zi. Vă încurajez pe toți să vă vaccinați! Cu toții vrem să scăpam de pandemie și să ne întoarcem la viețile de dinainte. Revenirea la normalitate este la îndemâna noastră și ține de fiecare dintre noi”, a scris Cîțu pe Facebook.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...