Presedintele Romaniei a respins astazi ministrii propusi de PSD.

Cu toti avem Obligatii dar si indatoriri, obligatia unui ministru demisionar este sa asigure interimatul pana cand in locul sau va fi nominata o alta persoana, Politicii nostri se joaca dea “Hotii si vardistii” pe spinarea si viitorul Romanilor, deminitate si interesele de partid inaintea intereselor NATIONALE este regula lor de baza.

In acest punct activitatea Guvernului nu este blocata in niciun fel cum vrea sa ne faca sa credem persoana care ocupa acum scaunul de Prim Ministru al Romaniei, iar ministrii care si-au depus demisiile au obligatia Legala si fata de cetateni sa continue interimatele pana cand se vor numii alti ministrii in locul lor.

Declaratii patetice vin si din partea persoanei care acum ocupa functia de Prim Ministru privind diaspora, declarand ca Presedintele Romaniei le-a blocat un MEGA proiect pe care il aveau in dezbatere privind organizarea votului in Diaspora…. ridicol .

#diasporavavede

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More