Romanii din afara granitelor

PRESIUNI DIN PARTEA HS TIMBER GROUP fostă Schweighofer

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Așa cum v-am informat , în data de 30 Sept , Comisia pentru petiții a Parlamentului European a avut în dezbatere petiția STOP DEFRIȘĂRILOR ILEGALE DIN PADURILE ROMÂNIEI.

Video – petiția diaspora.ro – STOP DEFRIȘĂRILOR ILEGALE a fost discutată astăzi ( 30 sept) în Parlamentul European.

În urma dezbaterilor și argumentelor prezentate de către un reprezentant al comunității diaspora.ro, Comisia a decis ca petiția să nu primească o rezoluție și să fie păstrată deschisă, considerând că este actuală și întemeiată. Parlamentul European a decis să ceară precizări suplimentare din partea statului român și chiar să demareze investigații.
A doua zi, reprezentantul nostru la dezbateri, a fost sunat de către șefa departamentului de relații publice al HS TIMBER GROUP fiind chestionat în legătură cu argumentele petiției care incriminau și marii procesatori de masă lemnoasă exploatată în România.

INCREDIBIL – PRESIUNI ASUPRA MEMBRILOR COMUNITĂȚII DIASPORA.RO

Reprezentantul nostru a declinat orice încercare a HS TIMBER GROUP de a stabili un dialog pe această chestiune sugerându-le să-si prezinte explicațiile direct Parlamentului European.
Astăzi, cei de la HS TIMBER GROUP au revenit cu un nou telefon, solicitând o întâlnire cu petiționarii în care să-si prezinte strategia lor de exploatare sustenabilā a masei lemnoase în România. Au precizat că doresc această întâlnire pentru că, cităm ” a împiedica cheltuirea de resurse din partea Parlamentului European pe investigații care nu se justifică ” .
Somăm public grupul Austriac HS TIMBER GROUP să înceteze presiunile asupra membrilor echipei noastre.
Tot ce au de făcut este să prezinte Parlamentului European strategia lor.
Ne rezervãm dreptul de a nu oferii mai multe amănunte întrucât considerăm că aceste încercări de intimidare pot face obiectul unei plângeri penale, motiv pentru care, cele două convorbiri au și fost înregistrate.
Mai menționăm faptul că, una dintre persoanele care au participat la convorbirile telefonice, (din partea firmei austriece) este implicată în recentul scandal care a și dus la demisia cancelarului Austriei.
SUB NICI O FORMĂ NU VOM RETRAGE PETIȚIA NOASTRĂ PE CARE O CONSIDERĂM ATÂT NOI CÂT ȘI REPREZENTANȚII PARLAMENTULUI EUROPEAN CA FIIND IMPORTANTĂ.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030