Pro integrare

Primăria Bacău susține învățământul, anul acesta fondurile pentru școli au fost dublate

Un viitor bun și frumos, înseamnă școală și educație de calitate. Împreună vom avea orașul pe care ni-l dorim!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cu siguranță sistemul de educație din România a suferit numeroase atacuri în ultimii 30 de ani, nivelul educațional a coborât la un nivel istoric, totuși există primării care își doresc repunerea sistemului de învățământ pe roți și conștientizează nu doar prin declarații ci și prin fapte importanța educației pentru viitorul României.

Lucian Daniel Viziteu, candidatul din partea USR, care a câştigat Primăria Bacăului ne aduce aminte cât de importantă este implicarea instituțiilor în sustinerea școlilor.

M-am întâlnit cu responsabilii Școlii Gimnaziale ”Constantin Platon”, în a cărei subordine se află și Grădinița ”Violeta”, din cartierul Bistrița Lac. Am înțeles care sunt prioritățile și necesitățile lor. Anul acesta, la capitolul investiții ale Primăriei Municipiului Bacău, pentru cele două instituții este inclusă suma de 57.200 lei.

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

M-am întâlnit și cu profesorii și responsabilii de la Colegiul Tehnic de Comunicații ”N.V. Karpen”, care se află într-o continuă dezvoltare și extindere. Aici se dorește nu doar continuarea modernizărilor, ci și înființarea unui centru de documentare si informare cu bibliotecă integrată, a unor cabinete de specialitate, precum și construcția unei grădinițe și a unei creșe. În programul de investiții din acest an, pentru Colegiul Tehnic de Comunicații ”N.V. Karpen” este cuprinsă suma de 1.212.331 lei, dintre care 852.331 lei prin aplicația POR.

Voi continua să fiu alături de toate unitățile de învățământ și de cei care se implică să facă lucrurile să funcționeze bine. Voi încerca să am o comunicare directă cât mai bună cu profesorii, părinții și elevii din Municipiul Bacău, asigurându-i că le sunt alături și îi susțin.
Totodată, îmi exprim speranța că și cei implicați în actul educațional și în formarea tinerei generații își vor împlini destinul.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...