Vremea frumoasă din ultimele zile a permis ca echipele Primăriei Constanța să planteze arbori în mai multe zone ale orașului.

Peste 300 de tei, mesteceni, frasini, castani, sorbi și pruni decorativi vor fi plantați săptămâna aceasta pe aliniamentele bulevardelor și străzilor secundare, acolo unde au fost finalizate lucrările de reabilitare ale trotuarelor și unde au fost amenajate casete în acest sens.  

Astăzi, pe bulevardul Tomis au fost plantați tei, pe strada Liliacului și Nicolae Grindeanu mesteceni, iar lucrările vor continua pe străzile din cartierele Compozitori, Faleză Nord și pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Toate exemplarele de plante sunt din specii ornamentale de forme şi culori variate, rezistente la condițiile specifice de climă şi sol. Plantarea a fost posibilă având în vedere că temperatura solului nu a scăzut sub 5 grade Celsius în ultimele 2 săptămâni și, conform prognozei meteo, nici nu va scădea în următoarele zile.

În acest sezon de plantare, Primăria Constanța este pregătită să planteze peste 1.000 de arbori ornamentali.  

The post Primăria Constanța plantează 300 de copaci pe bulevardele Tomis și Aurel Vlaicu și în cartierele Compozitori și Faleză Nord appeared first on .

Diaspora Ro