Primul oficial din guvernele PSD instalat șef interimar în cabinetul Ludovic Orban

Conducerea Departamentului pentru Românii de Pretutindeni a fost preluată interimar de Radu Cosma, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban.
Radu Cosma a fost șeful serviciului pentru comunităţi istorice în MAE și a mai lucrat în fostul Minister pentru Românii de Pretutindeni în timpul guvernărilor PSD.
Este primul oficial guvernamental care a deținut o funcție în fostele cabinete PSD și care este numit într-o funcție de conducere de actualul guvern PNL.
Radu Cosma va exercita „conducerea activității curente” a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni până la numirea unui secretar de stat la vârful departamentului.
Înainte de învestirea guvernului în mediul politic s-a discutat că la șefia departamentului ar urma să vină un PMP-ist.
Domnule Orban, dacă nu ați inteles mesajul celor din Diaspora in special privind membrii PSD, vă reamintim că astfel de acțiuni nu sunt in regulă.
Dacă continuați astfel de practici va anunțăm ca ne vedem pe 10 August 2020 in Piață, nu am protestat impotriva unui partid pentru ca Domnia Voastră sa ii luați sub aripa PNL.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More