Pro integrare

Profi vrea să preia zece spaţii comerciale de la Pronto Mobile, operate ca francize Carrefour Express

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

”Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care Profi Rom Food SRL intenţionează să preia zece spaţii comerciale de la Pronto Mobile SRL. În prezent, în aceste spaţii sunt operate de către Pronto Mobile SRL ca francize Carrefour Express”, informează autoritatea de concurenţă.

Potrivit sursei citate, va fi evaluată operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Profi Rom Food SRL este o companie ce activează în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare în magazine nespecializate.

Pronto Mobile SRL îşi desfăşoară, de asemenea, activitatea în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...