Pro integrare

Program al Timișoarei pentru Românii din afara granițelor

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Asociația pentru ATI „Aurel Mogoșeanu”, condusă de medicul Dorel Săndesc, ne invită și pe noi – românii din afara granițelor – prin intermediul asociației civice VOLUNTARI IN EUROPA la campania de informare despre al treilea maraton de vaccinare de la Timișoara.
Vineri 14/05 de la ora 16 – până luni 17/05 la ora 8:00.
Vaccinarea maraton cu program de funcționare în regim 24/24 va avea loc în Centrul Regional de Afaceri Timișoara : Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr.22.
Acest proiect de voluntariat este susținut de peste 500 de voluntari: medici, asistente și studenți.
Nu este nevoie de programare, ci doar de prezență și de un document cu poză și CNP, buletin/ pașaport.
De data aceasta în afară de clasicul vaccin Pfizer , au fost rezervate câteva mii de doze din vaccinul Johnson & Johnson (cel care se administrează într-o singură doză), s-a ales și acest tip de vaccin datorită faptului că nu necesită o a doua doză, mai ales pentru românii din diaspora care se află în vacanță și doresc să se imunizeze, sau pentru cei din diaspora care călătoresc în Romania strict în acest scop.
Dacă locuiți în Diaspora trebuie să vă informați despre condițiile de călătorie înspre România și dinspre România, condiții care sunt specifice fiecărei țări în funcție de situația lor pe lista galbenă , sau nu. Toate aceste informații le găsiți AICI
Ceea ce este important și demn de menționat este că:
– Sunt exceptate de la carantină persoanele care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic ridicat, dacă rămân pe teritoriul național pentru o perioadă mai mică de 3 zile (72 de bun ore) și prezintă un test negativ pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea intrării pe teritoriul național.
Pentru informații detaliate privind acest subiect vă sfătuim să verificați informațiile de le site-ul oficial  ATI TIMIȘOARA https://www.atitimisoara.ro/

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...