Pro integrare

Protest la Spitalul „Foișor” în timp ce pacienții sunt evacuați. Jandarmeria a fost solicitată să intervină

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Mai multe persoane au venit vineri noaptea în fața Spitalului „Foișor” care urmează să devină spital pentru pacienți Covid, pentru a protesta față de evacuarea pe timp de noapte a pacienților. Jandarmii au fost solicitați să asigure ordinea și le solicită persoanelor care au venit în fața spitalului să respecte măsurile de ordine publică și să nu îngreuneze procedura de evacuare a pacienților.

Jandarmeria București a fost solicitată să intervină la Spitalul „Foișor”, acolo unde se desfășoară cu dificultate evacuarea pacienților pentru ca spitalul să poată primi pacienți cu Covid în stare gravă începând de sâmbătă dimineață. În fața spitalului s-a strâns un grup de persoane care nu respectă măsurile pentru limitarea răspândirii virusului.

„În legătură cu situația din zona spitalului Foișor, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În zona spitalului s-a strans un grup de persoane, care prin acțiunile desfășurate a îngreunat procedura de evacuare a unor pacienți și nu a respectat măsurile de ordine publică și protecție luate de jandarmi în acest context.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Scopul măsurilor luate de jandarmi este acela de a crea condițiile normale de siguranță pentru personalul medical si pacienții care sunt transferați.

Recomandăm persoanelor prezente să respecte recomandările și măsurile de siguranță publică pentru a preveni eventuale evenimente care pot tulbura ordinea publică și siguranța pacienților evacuați.”, transmite Jandarmeria București.

Jandarmii le recomandă persoanelor prezente să respecte recomandările și măsurile de siguranță publică pentru a preveni eventuale evenimente care pot tulbura ordinea publică și siguranța pacienților evacuați.

Editor : Adrian Dumitru

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...