Pro integrare

PSD: Dacă nu sunt capabili să-şi rezolve criza, singura soluţie este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Social-democraţii au transmis că exclud scenariul de a susţine în Parlament un Guvern minoritar PNL, aducându-l în discuţie şi pe preşedintele Klaus Iohannis, care trebuie să „îşi facă treaba de mediator”. În caz contrar, PSD propune alegeri anticipate, pentru că „românii s-au lămurit cât de nocivi sunt PNL şi USR PLUS pentru societate”.

„PSD nu va susţine din Parlament niciun guvern minoritar PNL. PSD nu va susţine niciun guvern condus de PNL sau de USR-Plus. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel. Iohannis şi cele trei partide care au pierdut alegerile anul trecut sunt responsabile de criza pe care au creat-o. Dacă Iohannis nu e în stare să îşi facă treaba de mediator, singura soluţie este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinţei populare, iar românii s-au lămurit cât de nocivi sunt PNL şi USR+ pentru întreaga societate”, arată un comunicat de presă al partidului.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Vicepremierul Dan Barna a declarat miercuri că revocarea lui Vlad Voiculescu este o decizie unilaterală şi imatură politic, care ridică semne de întrebare asupra capacităţii premierului de a conduce România într-o perioadă delicată. El a precizat că premierul Florin Cîţu nu mai are susţinerea USR-PLUS. 

Vezi şi: Dan Barna: Florin Cîţu nu mai are din acest moment susţinerea USR-PLUS. Revocarea lui Vlad Voiculescu aruncă coaliţia într-o criză majoră

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...