Take a fresh look at your lifestyle.

România – PSD dorește restricționarea accesului la informații – PNL nu susține proiectul

50

PNL NU susține acest proiect de lege, cu toate că inițial Deputatul PNL Florin Roman semnase acest document , direcția luată de această inițiativa și modificările aduse ulterior l-au determinat pe Florin Roman să își retragă cu urgență semnătura!

Contactat de către administratorii comunității Diaspora.ro, Florin Roman indignat de amploarea acestui proiect și ulterioare modificări aduse ne răspunde

Am depus azi o solicitare in scris de retragere a semnăturii de pe un proiect de lege inițiat de o colega deputat, care viza reglementări in cazul legii 544, privind liberul acces la informații de interes public.

Am primit semnale de la oameni de buna credința, ca in forma propusa de inițiator poate naște interpretări abuzive, și din acest motiv nu am dorit sa las nici un fel de interpretare. Nu doar ca am retras, dar nici nu vom vota proiectul, din motivele expuse mai sus.

Ca fost jurnalist sunt un adept al liberului acces la informații de interes public. Cât despre partea politica, înțeleg ca orice dezbatere in perioada campaniei electorale, nu este posibila, totul fiind țintit pe atacuri, fără legătura cu subiectul.

Florin Roman deputat

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More