Pro integrare

PSD- face de rusine tara atat in UE cat si in USA

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Rovana Plumb, respinsă dupa audierile Comisiei Juridice din PE. 

Dupa esecurile pe care le sufera in Statele Unite, Viorica Dancile iata ca si in UE situatia nu este mai buna pentru acest partid.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

  1. Guvernul Romaniei a votat impotriva propiului cetatean candidat la functia de Procuror General Europea (motivand ca aceasta ar avea probleme cu justitita)
  2. Guvernul Romaniei propune pentru postul de Comisar European pe Transporturi pe nimeni alta decat Rovana Plumb, acel personaj care se plimba prin Romania cu masina propietate personala inmatriculata in Bulgaria TOCMAI CAND AVEA FUNCTIE DE MINISTRU AL MEDIULUI!!!
  3. V.Dancila afirma public ca va pleca in Statele Unite unde va avea o multime de intrevederi cu Oameni aflati la conducerea Statelor Unite si implicit ale marilor companii. (una dintre intalniri si discutii au avut loc tocami pe holul de asteptare al liftului dintr-o cladari din apropierea orasului New York, ridicol…)

Comisia Juri a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb și nu poate asuma funcția de comisar european, spun surse din PE.
Iata ca ziua Judecatii Poporului Roman impotriva asupritorilor sai care in acest caz sunt nimeni altii decat partidul aflat la Guvernare de ani de zile, a sosit momentul sa iesim la VOT masiv si sa ne spunem punctele de vedere mai ales tinand cont de evenimentele desfasurate pe data de 10 August 2018 cand acest partid a suprimat prin violenta o manifestatie pasnica.
[post]
[cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...