PSD- face de rusine tara atat in UE cat si in USA

Rovana Plumb, respinsă dupa audierile Comisiei Juridice din PE. 

Dupa esecurile pe care le sufera in Statele Unite, Viorica Dancile iata ca si in UE situatia nu este mai buna pentru acest partid.

  1. Guvernul Romaniei a votat impotriva propiului cetatean candidat la functia de Procuror General Europea (motivand ca aceasta ar avea probleme cu justitita)
  2. Guvernul Romaniei propune pentru postul de Comisar European pe Transporturi pe nimeni alta decat Rovana Plumb, acel personaj care se plimba prin Romania cu masina propietate personala inmatriculata in Bulgaria TOCMAI CAND AVEA FUNCTIE DE MINISTRU AL MEDIULUI!!!
  3. V.Dancila afirma public ca va pleca in Statele Unite unde va avea o multime de intrevederi cu Oameni aflati la conducerea Statelor Unite si implicit ale marilor companii. (una dintre intalniri si discutii au avut loc tocami pe holul de asteptare al liftului dintr-o cladari din apropierea orasului New York, ridicol…)

Comisia Juri a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb și nu poate asuma funcția de comisar european, spun surse din PE.
Iata ca ziua Judecatii Poporului Roman impotriva asupritorilor sai care in acest caz sunt nimeni altii decat partidul aflat la Guvernare de ani de zile, a sosit momentul sa iesim la VOT masiv si sa ne spunem punctele de vedere mai ales tinand cont de evenimentele desfasurate pe data de 10 August 2018 cand acest partid a suprimat prin violenta o manifestatie pasnica.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More