Pro integrare

PSD-istii când rămân fără argumente trec la Jigniri – tipic Comunistilor

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Liderul PSD Cluj o jignește pe deputata care a anunțat că votează Guvernul: Amibă politică urcată de la curul vacii spre deputăție
Președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, numit recent în această funcție la propunerea Viorică Dăncilă, o atacă într-un interviu dat publicației online pe care o deține, ziardecluj.ro, pe deputata PSD Cristina Burciu care a anunțat miercuri că va vota Guvernul Orban. „Cristina Burciu este o amibă politică, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o mătușică de 50 de ani urcată de la curul vacii spre deputăție”, a declarat Alexa.
Liderul PSD Cluj este nemulțumit de decizia luată de Burciu și o acuză pe aceasta de trădare, folosind un limbaj suburban.
„Proxenetul său politic, primarul Cristian Matei e adevăratul creier al acestei decizii. Căci Cristina Burciu în trei ani de parlamentarism nu a produs nimic concret pentru clujeni, ba din contră, a consumat salarii de 6000 de euro lunar de la Camera Deputaților, dormind în papuci. Noi știam de Cristina Burciu că a avut contacte cu liberalii acum două săptămâni și am așteptat pe bune să aibă loc această trădare”, susține Liviu Alexa.
Alexa este nemulțumit că deputata PSD nu a participat la evenimentul de campanie al premierului demis, Viorica Dăncilă.
„Trădătoarea Cristina Burciu a lipsit de la congresul de lansare la Preşedinţie a Vioricăi Dăncilă, apoi a refuzat ieri să participe la evenimentul Vioricăi Dăncilă de la Cluj motivând migrene subite. Ca să nu mai zic de marele primar de municipiu Turda, Cristian Matei, care a refuzat să îi facă un program premierului viorica Dăncilă pe zona de Turda”, a mai declarat liderul PSD Cluj.
Nu este pentru prima dată când Liviu Alexa are un astfel de derapaj. La începutul lunii octombrie, Liviu Alexa a postat o înregistrare pe Facebook în care folosește un limbaj jignitor la adresa unor jurnaliști din Cluj, care i-au scris președintelui PSD o scrisoare în care au semnalat tocmai comportamentul inadecvat al acestuia.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...