Pro integrare

PSD-istii nu se dau in spate de la nimic! Un primar PSD si-a inscenat moartea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Primarul unui comune din judeţul Botoşani ar fi fost declarat decedat, în acte, ca să scape de un dosar penal. Edilul era anchetat de procurori, după ce ar fi concediat o angajată, în mod abuziv. Este vorba de edilul comunei Cristeşti, social-democratul Lucian Borfotină, dezvăluie digifm.ro.
Borfotină este cercetat penal alături de secretarul comunei, Bogdan Peţenchea, într-un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu, mai multe abuzuri şi falsuri. Cei doi au fost reclamaţi de o fostă angajată a primăriei, care fusese concediată.
Femeia a observat că, după doi ani şi mai multe plângeri civile şi penale, nu s-au făcut mulţi paşi procedurali în anchetă, astfel că a contestat în instanţă modul în care s-a desfăşurat urmărirea penală.
Judecătorul i-a dat dreptate, constatând că singurele acte procedurale au fost audierea primarului şi secretarului din Cristeşti, fără administrarea altor probe, şi a solicitat lămuriri de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani. Dintr-o comunicare oficială semnată de prim-procurorul Dorina Dragomir a aflat că “s-a dispus clasarea cauzei întrucât a intervenit decesul făptuitorului”.
Problema e că primarul e cât se poate de viu.
sursa epochtimes
[post]
[cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...