Pro integrare

PSD-istii porniți impotriva cetățenilor Români din Diaspora.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Iata ca nici țața Irina Chirciu, presedintele TSD Tulcea, cea care face politica datorita fustelor scurte si pantalonilor strâmți nu arată un minim bun simț și atacă cetățenii Români aflati peste hotare.
Inainte de toate redam cum decurge selectarea Tineretului PSD-ist!

O cităm pe sus numita fusta scurtă!
“Să vă aduceți aminte în fiecare zi din următorii cinci ani de cuvântul ăsta: -#Diaspora. Diaspora spălată pe creier și nu numai. Și pe conștiință. Diaspora care a fugit de greutăți la prima ocazie sub scuza- pretext a unei vieți mai bune. Diaspora speriată, disperată. Și mai ales frustrată. De ce? Că s-ar putea întoarce acasă. Sa facă ce? Sa culeagă căpșuni, struguri, roșii pentru firme românești? Să zugrăvească casele compatrioților? Sau să spele funduri de români bătrâni și bogați? Pe lei românești? Acum, după ce s-au dedulcit la euro ? Haida, de! 🙂
Sa lucreze în fermele celor care s-au încumetat sa rămână și care cu greu au reușit sa își pună afaceri mai mici sau mai mari pe picioare? Îl vedeți pe Alex sa se întoarcă, sa muncească pentru Marius, după ce 20 de ani, ușor franțuzit, venea an de an și își etala în fața aceluiași Marius audiul A sez, dotat cu clima bizonica? 🙂
O vedeți pe Alina sa vina din diaspora sa îngrijească părinții bătrâni ai Ioneascăi, vechea colega de la CFR? Ei, care fac orice în afară, nu ar face în ruptul capului la ei în tara. Mândria, slăbiciunea, superficialitatea, lașitatea îi împiedică. Traiul prost din țară, corupția, mizeria sunt motivele pe care le invocă să stea departe. Fără acestea se gândesc ca ar putea, ba chiar ar vrea din tot sufletul sa revină. Și gândul asta ii sperie.
Pentru ca nu știu sa facă nimic. Și aici nu ma refer la faptul ca nu știu a spala un wc, sa repare o mașină, ma refer la spiritul antreprenorial. Acolo, cu mici excepții, desigur, sunt chiar analfabeți funcțional. Ei, la fel ca în comunismul de care au fugit, sunt roboței. Faci asta, faci atât, primești atât. Iar în lipsa acestei deschideri antreprenoriale, mândria și prostia diasporei nu îi va lăsa niciodată sa revină în tară.
Pur și simplu nu vor sa spele wc-urile compatrioților. Nu au parfum franțuzesc, spaniol sau italian, cum s-au obișnuit ei afară.Plus că aici îi știu toți cunoscuții, toi cei din jurul lor. Toate rudele în fața cărora se laudă și mai ales epatează o dată sau maxim de două ori pe an, când primesc câteva zile amărâte de vacanță. Aici sunt toți foștii lor colegi de școală, bloc, liceu, facultate, servici. Toți prietenii lor și mai ales, extrem de important – toți dușmanii și rivalii lor. 🙂 Cum să se prezinte ca niște ratați în fața celor din urmă? Cum, când manelizarea și cocalarizarea le-a lăsat urme și-n ADN?
Și dacă află cunoscuții că și aici fac ce făceau în Occident, cum să trăiască cu gândul ăsta? Asta mai e viață? 🙂
Iată cum devine cumva ușor de înțeles de ce diasporezii votează de fiecare dată contra intereselor românilor rămași în țară De ce au votat contra românilor rămași în țară, cărora le-au impus pe Băsescu, mai apoi pe Iohannis, în ciuda rezultatelor din tara.
Probabil asa va fi și azi.Dar românii, cei care au rămas, cei care sunt mai greu de manipulat, că întotdeauna se vor descurca, indiferent că sunt conduși de te mai miri cine. Dar diaspora va persista în imbecilitatea ei fudulă, de Dinu Păturică migrator și depresiv.
Și dacă până acum doreau doar moartea caprei vecinului, acum mai vor ceva: „Să moara și capra lu’ mama și tata, că din cauză că l-au votat ei pe Iliescu am plecat io ”. Deși, de fapt, ei au plecat de foamea și sărăcia impusă în și de cele două mandate consecutive ale Băsescului, plus cel abia încheiat al Iohannisului…
Sigur, nu toți cei plecați sunt astfel. Doar marea lor majoritate. Și excepțiile confirmă regula. Este de ajuns să-i auzi pe românii plecați afară, nu contează unde, Italia, Spania, Germania, UK, SUA, cu cât dispreț, teamă și silă vorbesc și mai ales se feresc de ceilalți români diasporezi din jurul lor. Ori asta spune totul și concomitent, pune capac…”
A scris pe contul ei de facebook această persoană limitată tipic PSD-ista!
[post] [cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...