PSD-istul care vrea să pună botniță Facebook-ului, a fost pus președinte al Diasporei

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Averea Bugetarului Tit Liviu Brăiloiu, care reprezinta Diaspora, nu se intelege clar in ce fel, se poate spune ca este una modesta.
1.564.302 euro in banci incluse ceasurile de lux si diamantele
105.200 Ron in banci
A devenit ceva obisnuit sa avem in functii oameni care nu au nici macar un singur lucru in comun cu acea pozitie.
Președintele PSD Diaspora, Lilla Debelka, a fost schimbat din funcție, potrivit unor surse politice. Cel care va ocupa postul lăsat vacant de Debelka este senatorul PSD de Constanța, Liviu Tit Brăiloiu, scrie psnews.ro.
Senatorul PSD Tit Liviu Brăiloiu (54) s-a remarcat printr-o serie de acțiuni și declarații controversate. În septembrie 2018, Brăiloiu a întrebat-o pe Carmen Dan, la audierile pe tema violențelor din 10 august, dacă în opinia sa se impune ”o reglementare care să controleze și aceste rețele sociale”. ”Nu avem pentru Facebook nici un control. Credeți că guvernul poate iniția acest tip de legislație?”, a întrebat senatorul PSD.
Tit-Liviu Brăiloiu a finalizat în anul 1982 studiile Liceului Industrial Eforie. În anul 1999 a absolvit Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative din cadrul Universității Române de Științe și Arte din București, specialitatea Drept. După ce a absolvit facultatea, el a ocupat funcția de director general al Complex Palas Pelican SA din Mamaia, în timp ce urma masterul la Universitatea din Oradea.
Actualul lider al PSD Diaspora a intrat în politică, în PSD, în 2005, fratele său fiind primar din partea acestei formațiuni în localitatea Eforie. În 2009, a ajuns pentru o scurtă perioadă de timp prefect al județului Constanța, iar din 2016 este senator, reprezentând județul Constanța în camera superioară a Parlamentului. Din 2018, este și președintele comisiei care răspunde de siguranța națională.
La capitolul avere, Brăiloiu are cu ce se lăuda. Acesta deține 4 apartamente în Eforie Nord și Constanța, o casă și 3 terenuri intravilane.
De asemenea, politicianul deține ceasuri extrem de scumpe, care valorează aproximativ 300.000 de euro, plus bijuterii din aur și pietre prețioase de 80.000 de euro.
Social democratul mai are opt conturi în diferite bănci. La BRD, acesta are 3 conturi,
unul 3863.90 euro,
unul de 1.052.251.1 euro
unul în valoare de 12216.93 RON.
Totodată, Brăiloiu mai are 3 conturi la ING, sucursala Constanța,
unul în valoare de 111.778.85 de euro,
unul de 284.17 dolari
unul de 2408.32 de roni.
De altfel, acesta mai deține două conturi într-o bancă din Spania, BBVA,
în valoare de 16.410 de euro.
Tit-Liviu Brăiloiu a mai primit un salariu de 90570 de RON de la Senatul României.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More