PSD- Jigniri pentru Romanii din Diaspora

Multe au fost episoadele in care membri ai acestui partid au adus jigniri Romanilor din Diaspora.

In acest articol va prezentam o mica parte.

Viorica Dancila -Prim Ministrul Romaniei

Romanii sunt rupti de realitate – Noi in Romania o ducem bine

Ioan Rus Ministrul - Transporturilor

Cristian Prescorniţoiu - Angajat al Guvernului

Federaţia asociaţiilor de români din Europa au anunţat că au sesizat Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării în cazul şefului Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea, Cristian Prescorniţoiu. În plus, aceştia îi cer bugetarului demisia, după ce, într-o postare pe Facebook, a susţinut că la mitingul din 10 august al Diasporei se va goli Europa de „cerşetori, hoţi şi curve din România“.

Niculae Badalau si manelistii

Acesta este unul dintre cei care au platit acesti "manelari" sa interpreteze o melodie cu continut injurios la adresa Romanilor din Diaspora

Va continua...

..........

Cosmin Pigui (PSD), primarul comunei Pestisani, din judetul Gorj, i-a jignit pe romanii stabiliti in strainatate, numindu-i, printre altele, "gunoaie", "slugi occidentale" sau "spalatori de bude".

Mihai Chirica - Primar Iasi

Edilul i-a jignit pe românii din Diaspora pe care i-a numit sclavi și prostituate.

Maria Grapini - Europarlamentar

Europarlamentarul Maria Grapini, mesaj jignitor faţă de Diaspora: Informăm diasporenii că taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting!” – este mesajul din postarea distribuită online de europarlamentar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More