PSD Lumina – Constanța – Campanie electorală pe tema Coronavirus

PSD Lumina face campanie electorală cu spirt şi săpun. Au golit rafturile, împart produsele şi se laudă pe Facebook
În plină padenmie generată de răspândirea COVID-19, organizaţia PSD Lumina din judeţul Constanţa se laudă pe Facebook că au cumpărat sute de dezinfectanţi şi săpun, pe care le împart gratuit tocmai celor care nu au mai apucat să le cumpere.

sursa PSD LUMINA CONSTANȚA

În timp ce magazinele au rămas fără stocuri de produse precum spirt, săpun sau dezinfectant din cauza celor care le-au cumpărat în cantităţi uriaşe, organizaţia PSD Lumina chiar vine şi se laudă că au contribuit la golirea rafturilor.

Mai mult, pesediştii susţin că ei sunt „singurul partid care înţelege gravitatea momentelor pe care le parcurgem“.
Mesajul lor nu îl mai comentăm pentru că depășește limita noastră maximă de a ne exprima in mod educat, mesajul PSD Lumina este următorul:

PSD este singurul partid care intelege gravitatea momentelor pe care le parcurgem. Fiecare trebuie sa actioneze pentru ca numai impreuna putem trece peste aceste clipe dificile.
PSD Lumina, organizatie condusa de Dumitru CHIRU, merge mai departe si ofera tuturor cetatenilor care din diferite motive au ramas fara dezinfectanti sau sapun, aceste articole necesare.
Am cumparat sute de astfel de articole si le vom distribui tuturor celor ce au nevoie pentru ca NOUA CHIAR NE PASA si suntem, indifferent de momentele pe care le parcurgem, alaturi de CETATENI, alaturi de LUMINA.

Sursa Pagina de Facebook PSD LUMINA
Ulterior aceștia au șters postarea.

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More