PSD si migrația

In PSD a inceput migrația, incep sa fuga in alte partide fiind convinși de o continuitate in sistemul Bugetar care le asigura imunități si venituri demne de Dubai.
Dintotdeauna cei din PSD s-au eliminat unii pe ceilalți, acum dupa nenumaratele gafe si eșecuri ale conducerii partidului, în special concentrate pe eșecurile personale ale lui Dăncilă, unul cate unul, din acest partid, incep sa se îndepărteze de PSD convinși fiind de eșecurile la alegerile din perioada următoare.

Acești TRASEISTI Politici, nu sunt persoane care se  îndepărtează de partid din cauza distrugerilor si datoriilor imense create de PSD în România, ei se îndepărtează pentru ca simt sfârșitul si nu acceptă sa fie partasi sau trasi in jos de acest lucru, vor migra cel mai probabil la PSD2, (numele de scena Pro România), alt lup aceiasi politică doar din motive pur egoiste si personale.

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,

[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More