Intrarea in Județul Vrancea s-ar putea face pe bază de pașaport, dacă urmarim logica Baronilor din Județ.

Baronul PSD de Vrancea interzice jurnalistilor PRO TV sa-i mai calce in judet: Miseilor!
Mai lipsește putin iar PSD-istii de acolo vor cere viza la intrarea în Județ, comportamentul autoritatilor locale nu numai ca lasă de dorit, dar ne face sa ne gandim la primarii orașelor naziste.
Marius Manoliu, consilier personal al primarului PSD din Focsani, Cristi Misaila, lanseaza un atac violent la adresa jurnalistilor de la Pro TV. Pro TV prezinta, duminica seara, episodul „Vrancea” din seria „Judete la stapan”.
Manoliu sustine ca jurnalistii Pro TV ii „denigreaza miseleste” pe locuitorii din Vrancea, care i-au primit in „casa lor”. „Sa nu mai veniti aici ca nu meritati”, le-a transmis Manoliu jurnalistilor pe pagina de Facebook a emisiunii „Romania, te iubesc!”.

Foto: Sebastian Oancea/Facebook
Marius Manoliu este membru al PSD, in organizatia de tineret (TSD). Pe langa functia de consilier al primarului Focsaniului, partidul l-a facut si membru in consiliul de administratie al societatii de termoficare ENET, functie de asemenea retribuita.
PSD Vrancea este condus de Marian Oprisan, care de peste 20 de ani conduce si Consiliul Judetean Vrancea.
[cosmin]
Jurnalista Paula Herlo, realizatoare a emisiunii „Romania, te iubesc”, a anuntat vineri ca a fost sunata de Marian Oprisan pentru a-i reprosa realizarea unui reportaj despre Vrancea in cadrul serialului „Judete la stapan”.
Oprisan a sunat-o pe Paula Herlo inainte de difuzarea materialului despre Vrancea si a reprosat pe un ton rastit ca este o „manipulare de tip ordinar” ce face Pro TV.
[post]
[cosmin]
 
 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: