Raed Arafat intervine în cazul unui copilaș, Medicul de familie refuzase să îi scoată ațele după intervenția chirurgicală

Copilașii și mămicile din Tulcea o cunosc foarte bine pe doamna Paula Oltianu, o DOAMNA cu suflet mare din Tulcea care a ajutat sute de familii și copilași necajiti.

Astăzi doamna Paula Oltianu lansa un apel de ajutor în cazul unei fetițe care se prezentase la medicul de familie din Tulcea în vederea scoaterii firelor pe care fetița le avea după o intervenție chirurgicala. Medicul de familie a refuzat spunând că “NU ESTE DATORIA SA” să facă acest lucru și a îndrumat familia către un medic din sistemul privat!

Înțelegem faptul că medicii de familie lucrează și la privat,  și că își fac “clienți”, dar totuși, un asemenea comportamento este aberant și nelegitim!

Administratorii diaspora.ro au luat legătura cu Raed Arafat caruia i s-a expus această situație iar după intervenția domniei sale, situația s-a rezolvat.

Evident ne întrebăm, CUM ESTE POSIBIL ca un medic de familie să REFUZE un copil, mai ales dând familiei informații FALSE?

Mulțumim domnului RAED ARAFAT pentru intervenția promptă!

#diasporavavedecovid-19EuropaItaliaRomaniaromanii in italiaromanii in lumeZona UE
Comentarii (0)
Adaugá comentariu