Raport anual Asociația Fii responsabil Verantwortich sein e.V.

Dragii noştri,

Asociația Fii responsabil Verantwortich sein e.V Kreis Gütersloh se bucură să vă aducă la cunostiinta raportul anului 2021, un an incheiat cu succes.
Proiectul finanțat de KOMM-AN KI Kreis Gütersloh pentru anul 2021 (https://verantwortlichsein.de/news/48/proiect-finantat-de-projekt-gefordert-durch-komm-an-integrationszentrum-gutersloh.html) şi nu numai.

Proiectul care a fost finanțat de KI KOMM-AN Kreis Gütersloh a avut urmatoarele activității la care unii dintre voi au luat parte.
Dar eu în primul rând mă bucur enorm si doresc sa ii felicit personal pe cei care au reusit chiar să promoveze testul de nivel B1 cu ajutorul nostru:

1. – cursuri online pentru limba germana pana inclusiv in decembrie 2021 pentru adulti, copii si tineri susținute online cu ajutorul dl profesor-jurist Alexandru Vica care are studii în acest sens la Institutul Goethe absolvit complet si binenteles ca preda in cadrul acestui Institut;
– întâlniri regulate ale doamnelor, coordonate de doamna Maria Farcaş;
– cursuri PC, initiere Zoom, Bewerbung si Lebenslauf coordonate cu ajutorul CH CONCEPT SOFTWARE;2. Pagina Site si mentenanta pentru 1an; realizat cu ajutorul BITNETWORK Technologie;
LINK: https://verantwortlichsein.de/

3. 30 pagini traduse; cu ajutorul domnului traducator Victor Ivanov;

4. Cateva insotiri la Institutiile de stat, mai exact 9, alaturi de doamna Ibrion Silvia;

5. Intalniri informative in spatiul online unde i-am avut invitati pe: dna Dr Nowak, dl Sebastian Borza, dna. Viorica Robina, dna Ana-Maria Flegler, Dl avocat Henning Knühl, Dl avocat Akim Fleig si lista continuă.

Asociatia a avut o colaborare foarte buna cu Kommunal Integrationszentrum din Kreis Gütersloh şi am participat regulat la intalnirile din Kreis, iar această colaborare productiva aşteaptă numai succese pentru conationali pe viitor.
De asemenea o colaborare la fel de bună am avut-o şi cu Mediul Asociativ românesc, Consulatul General al Romaniei la Bonn şi Ambasada României în Germania, care este condusă actualmente de E.S. Adriana-Loreta Stănescu – Ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Federală Germania şi am avut deosebita plăcere să luam contact şi cu dl Consul General al Consulatului din Stuttgart Radu-Dumitru Florea, un om cu adevarat deosebit.

Broşurile primite de la Kreis Gütersloh au fost împărțite către conaționali cu ajutorul domnului Adrian-Aurel Cif, voluntar al Asociației nostre care se implică activ în activitățile Asociației.

Ana Corina Alexandru a fost în acest an practicanta noastră şi un om de încredere în echipă atât în mediul online cat şi în prezență fizică.

Mulțumim pentru susținere si mediatizarea proiectului cu fonduri KOMM-AN Komunales Integrationszentrum Kreis Gütersloh doamnei Ionela van Rees-Zota, Ziarul Vocea ta şi Agenția de Presă Aşii Români care întotdeauna ne-au fost aproape necondiţionat în asemenea momente!
https://www.asiiromani.com/prezentarea-asociatiei-fii-responsabil-verantwortich-sein-e-v/

De asemenea şi anul acesta am facut fericite de Crăciun 17 familii şi am încălțat 12 copilaşi din propriile finanțe, care au fost din taxele de membru şi le mulțumesc pe această cale doamnei Luminița Lorinz şi domnului Wilhelm Jurca, vicepresedinții Asociației.Vă mulțumim tuturor şi vă urăm un nou an fericit şi împlinirea tuturor dorințelor care le aveți pentru anul care urmează.

Comentarii (0)
Adaugá comentariu