Pro integrare

Rareș Bogdan: Premierul Florin Cîțu are sprijinul PNL, nu cred că USR PLUS stă într-un singur om

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat miercuri că premierul Florin Cîțu are sprijinul PNL, după ce USR PLUS a anunțat că nu îl mai susține la șefia guvernului.

”Am văzut declarațiile USR PLUS. Mai mult ca oricând e nevoie de responsabilitate, de anularea tuturor orgoliilor, și de a înțelege că PNL este partid responsabil. Eu cred că în ultimele săptămâni mulți au uitat ce înseamnă funcția de premier. Un premier, Florin Cîțu, care se bucură de sprijinul nostru. Premierul României nu poate fi contestat și nu i se poate pune la îndoială puterea”, a spus Rareș Bogdan la Digi 24.

El l-a blamat pe Vlad Voiculescu pentru că Ministerul Sănătății a publicat în Monitorul Oficial ordinul prin care se schimbă criteriile luate ăn calcul la decizia de carantinare a localităților.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

”Nu poate afla premierul din Monitorul Oficial schimbarea criteriilor de carantinare, l-a pus pe premier într-o situație complet anormală, nefirească. În coaliție a fost o discuție luni, la care și domnul Barna, și doamna Dragu, au fost informați despre nemulțumirile față de prestațiile lui Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan. Dan Barna a spus că îi susțin total”, a spus el.

”Nu cred că USR PLUS stă într-un singur om, le înțeleg jocul politic, au presiunea militanților, dar sper că interesul public va prima. Este exclus guvern minoritar sau alianță cu PSD”, a adăugat Rareș Bogdan când a fost întrebat cum se va debloca criza politică.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...