Pro integrare

Reacţia CNCAV, după ce Barna i-a reproşat lui Cîţu eşecul campaniei de vaccinare. Pe ce loc se află România

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate. România ocupă locul 4 în topul ţărilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze. Avem un nou record de vaccinări în ultimele 24 de ore: 76.590 de persoane. Au fost deschise noi fluxuri şi capacitatea de vaccinare în România depăşeşte 115.000 de persoane pe zi. Vă încurajez pe toţi să vă vaccinaţi”, a scris premierul Florin Cîţu pe Facebook. 

Acesta afirmă că revenirea la normalitate ”este la îndemâna noastră”. 

”Cu toţii vrem să scăpam de pandemie şi să ne întoarcem la vieţile de dinainte. Revenirea la normalitate este la îndemâna noastră şi ţine de fiecare dintre noi”, a mai scris premierul. 

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Potrivit CNCAV, România se află în topul ţărilor UE la campania de vaccinare. Astfel, ţara noastră este pe locul 4 în ceea ce priveşte persoanele vaccinate cu ambele doze – 1.466.149 şi pe locul 7 în privinţa totalului dozelor administrate – 3.838.804.

“Peste 100 de milioane de doze de vaccin au fost administrate în ţările membre UE, conform celor mai recente date publicate de ourworldindata.org, media din ultimele 7 zile fiind de 2,3 milioane de doze/zi”, arată sursa citată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...