Realitatea alternativă a PNL-ului lui Cîțu

F. Vasile Cîțu, Primul-Ministru interimar și “gașca” care a preluat partidul prin oferirea mai multor funcții în stat și instituții ale statului, sunt total rupți de realitatea cu care se confruntă România.

Vasile, este susținut de către însuși Președintele României, care nu cu mult timp în urmă declara faptul că,  “statul a eșuat”, o declarație făcută în contextul în care același Președinte al României a deținut pentru mult timp atât Guvernul cât și majoritatea în Parlamentul României.

O declarație pertinentă, vine chiar din partea membrilor PNL  iată ce scrie D.D.T. care și-a și depus demisia dintr-o funcție importantă în partid tocmai in contextul politicii comuniste care se propagă atât în interior cât și în exteriorului partidului.

Noua conducere a liberalilor este complet decuplată de la realitate. Începând de la criza pandemică în care ne aflăm și continuând cu creșterea prețurilor de larg consum și cu jocul politicianist prin care se prelungește criza politică.
Această strategie falimentară a noii conduceri a PNL de a defila doar cu Florin Cîțu ca propunere de premier, ignoră cu desăvârșire părerile și dorințele oamenilor, inclusiv ale imensei majorități a membrilor PNL și duce la decredibilizarea partidului, care în ochii populației este considerat un joc meschin prin care un grup restrâns de oameni se cramponează de rămânerea la butoane în guvern și în partid, utilizând orice mijloace și călcând totul în picioare.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: