Ultimate magazine theme for WordPress.

Reddito di Cittadinanza – Mai usor de obtinut

52

Obținerea “Reddito di Cittadinanza” va fi mai ușoară datorită inovațiilor în vigoare asupra ISEE. Ultimele dispoziții privind declarația fiscală, care sunt în prezent operaționale, garantează accesul extins la subvenție. Să aflăm cum.

Obtinerea mai ușor al  “Reddito di Cittadinanza” cu ISEE nou : acest lucru se schimbă după publicarea de către Ministerul Muncii a formularului de declarație de substitut unic care încorporează prevederile introduse cu decretul de creștere 2019.
Modificările introduse pentru accesul la ISEE-ul actual și obișnuit au consecințe directe asupra celor care doresc să solicite venituri pentru cetățenie: dacă va fi mai ușor.
Cererea de subvenție, de fapt, va fi susținută de introducerea de noi cerințe. Unele categorii de persoane care au întâmpinat situații dificile de muncă și de venituri, dar care astăzi au fost excluse din subvenție, vor avea acum dreptul la aceasta.
Aceste modificări, ar trebui clarificate, nu implică nicio modificare a cerințelor pentru RdC care rămân cele descrise prin decretul 4/2019 .
Modificările introduse prin decretul de creștere și care funcționează acum se referă în principal la ISEE actual, adică declararea situației veniturilor ca alternativă la cea obișnuită.
Dispozițiile în vigoare simplifică condițiile pentru solicitarea acestui tip de ISEE considerate provizorii.
Mai exact, una dintre următoarele cerințe este suficientă pentru a completa declarația fiscală curentă:

  • reducerea muncii de familie (de exemplu, pierderea locului de muncă al unui membru)
  • modificarea venitului în procent de 25%
  • pierderea tratamentului administrat de Administrația Publică în favoarea unui membru al familiei

Cu aceste știri despre actualul ISEE – care va dura 6 luni de la prezentarea Dsu – este mai ușor să devii beneficiari ai subvențiilor, cum ar fi Venitul cetățeniei.
Până în prezent, de fapt, pentru solicitarea RdC, s-a făcut referire la ISEE din anul precedent: din moment ce sunt luate în considerare veniturile primite în ultimul an , prin urmare, unii șomeri de scurtă durată nu se puteau prezenta oricum cererea pentru contribuție, deși se află într-o condiție economică deficitară

Acum, cei care se află brusc șomeri pot avea acces la subvenția pentru venit, chiar dacă au lucrat anul precedent.
De asemenea, va fi posibilă accesarea ISEE-ului actual, chiar dacă doar un membru al familiei își pierde locul de muncă, fără a modifica cel puțin 25% din venituri.

ISEE obișnuit și efecte asupra veniturilor cetățeniei: iată noutățile

Introducerea opțiunii de calcul dublu pentru ISEE obișnuit permite mai multor persoane să acceseze veniturile cetățeniei. Acum, de fapt, cetățeanul poate alege ca bază pentru calcularea ISEE obișnuit sau doi ani sau anul precedent.
În acest fel, familiile au posibilitatea de a evalua care anualitate este mai convenabilă în ceea ce privește impozitarea și subvențiile.
Cei care fuseseră anterior excluși din veniturile cetățenilor pot fi readmis și beneficiază de subvenție tocmai în virtutea situației economice, contributive și a ocupării forței de muncă din anul sau anul precedent.

Dl Creștere: noi modificări pentru Salva-Roma și Salva-Comuni

A confirmat pachetul de amendamente privind Salva-Roma și Salva-Comuni . Prin urmare, Parlamentul confirmă propunerea de a transmite statului partea datoriei Capitalului.
Pentru a fi mai precis, aceasta este de 1,4 miliarde de euro , așa cum era prevăzut inițial.
Pe lângă economisirea Romei, amendamentele prezentate includ și măsuri pentru a preveni prăbușirea municipalităților. Vrem să înființăm un fond ad-hoc unde să poată fi combinate orice cheltuieli minore pentru renegocierea ipotecilor.

- Advertisement -

Cmentariile sunt închise