Pro integrare

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii şi-a reluat activităţile, la patru zile după moartea prinţului Philip

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

William Peel a organizat detaliile privind funeraliile prinţului Philip care vor avea loc sâmbătă la Capela Saint-George. El a părăsit funcţia şi i-a predat misiunea lui Andrew Parker, fost spion MI5, cu o săptămână înainte de moartea ducelui de Edinburgh. Noul Lord Chamberlain şi-a preluat funcţia la 1 aprilie. 

Decesul prinţului Philip a îndoliat Marea Britanie: numeroşi cetăţeni britanici au depus flori în faţa Palatului Buckingham şi la Castelul Windsor. Toţi membrii familiei regale i-au adus omagii. 

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Regina Elizabeth, care a fost căsătorită cu ducele de Edinburgh timp de 73 de ani, a fost discretă în ultimele zile, exprimându-se prin fiul său, prinţul Andrew”. Ea a descris pierderea ca un mare gol în viaţa sa”, a declarat prinţul Andrew. 

Din cauza pandemiei, doar 30 de persoane vor putea asista la ceremonie în capelă. Toţi vor trebui să poarte măşti şi vor fi interzise imnurile. Prinţul Harry a venit în Marea Britanie fără soţia sa Meghan Markle, care a fost sfătuită de medic să nu călătorească fiind însărcinată. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...